Farma s přesahem
Pomáhame vám se dotknout přirozenosti

Podpořte nás – Projekt Stodola

 

Byla nebyla jedna rodina s pěti malými dětmi, které bylo město těsné a nepříjemné. Ta rodina toužila po volnosti, svobodě a rozletu, toužila po venkově a po místě pro život s atmosférou.

Ten nahoře vyslyšel jejich úpěnlivé prosby a takové místo jim představil. Každičký člen rodiny se do něj zamiloval na první pohled a už tam byli. Místo pro vlastní život zvelebili, koně nakoupili a vděčně se usadili. 

Nechtěli si však tento ráj ponechat jen pro sebe, a tak se rozhodli začít jej přetvářet k obrazu svému. Starému domku novou tvář vdechli, výběhy pro koně zvelebili a Světa(k)raj vytvořili. 

rodina
stodola
stodola

Nyní dále rádi by vykročili a důstojné místo ke vzdělávání, rozvoji a studiu vytvořili. Na dvorku stará stodola stojí. Uvnitř nepořádek, nevyužitý prostor. Atmosféra a energie tam však tepe a na stará dřevěná vrata klepe. Chce znovu ožít, lidi přivítat, chce dýchat, předávat moudrost, možnosti a sdružovat. 

Té stodole my nový život vdechnout chceme, toužíme jí dát příležitost hostit slavná jména a stát se základnou společenství, místem sdílení a smysluplně stráveného času. Zdi stodoly je třeba kompletně vybourat a postavit nové. Podlahu vytvořit, rozvržení prostoru navrhnout, vybílit, vystavit, vybavit, z ničeho něco velkého vytvořit. 

Toto nově zrozené místo nechť se stane přednáškovým a vzdělávacím sálem, kde budeme pořádat společenské akce, konference, školení, tréninky, vzdělávací i setkávací seance a především se stane také kolébkou naší nově vznikající komunitní Školy Mého Života.

Je to náš velký sen, sen s přesahem pro budoucí generace, sen, co má smysl, a dokonale zapadá do konceptu naší rozvíjející se (nejen) zvířecí farmy Světa(k)raj.

Možnost skloubit konferenci či (firemní) mítink s projížďkou na koni, návštěvou hříbat nebo jen (ne)obyčejnou procházkou v naprosto panenské přírodě pošumaví nás tolik láká! Tolik si přejeme nabídnout toto světu!

Dětem v naší komunitní škole chceme dát možnost naučit se pracovat rukama, osahat si práci se dřevem, farmářskými stroji, zahradničení, péči o koně a jejich trénink … spolu s tím nejkrásnějším zázemím v této aktuálně staré a zanedbané stodole.

A víme, že se to uskuteční! Moc si to přejeme! 

koně
stodola
Proč tedy existuje stránka s názvem „Podpořte nás“?! 

Taková rekonstrukce stodoly není žádný med. Nějakou dobu na ní už makáme a schramstla peněz, radši nepočítat. Uvědomujeme si, že je to investice jako hrom a jsme připraveni jí mnoho obětovat. Nicméně aktuálně nemáme tolik prostředků, abychom mohli vše uskutečnit, a bude-li to celé pouze na nás, celá akce nějakou dobu potrvá. Tak jako tak jsme odhodláni tento sen realizovat a dotáhnout do úplného konce. Ale! 

Protože víme, že kolem sebe máme mnoho dobrých duší a báječných přátel, kamarádů, známých, podporovatelů a fanoušků (samozřejmě stejně tak jako odpůrců a závistivců :-)), rozhodli jsme se vás požádat o podání pomocné ruky! O přispění vaší troškou do mlýna. Do mlýna, jehož mouka bude tou nejchutnější surovinou pro budoucí roky i generace. Spolu se Stodolou se zrodí inspirativní místo pro nacházení sebe sama, hloubání, vzdělávání se, mentoring, zlepšování sebe, vztahů, světa, prostředí, všeho. Stodola se stane prostorem k setkávání uprostřed panenské přírody, prostorem k růstu a propojování jednotlivců i skupin. 

Pokud vám náš záměr a naše cesta dává smysl, můžete nás podpořit jedním z níže uvedených způsobů. Původně jsme tuto kampaň chtěli rozjet na jedné z crowdfundingových platforem, veškeré poplatky s takovou kampaní související nás však dočista odradily, tedy proto jsme se rozhodli jít do toho na vlastní pěst. 

Každý příspěvek generuje automaticky doklad o zaplacení / fakturu (i na firmu), takže si stačí jen vybrat ten svůj. 

Všem lidem dobré vůle DĚKUJEME!

Podpora výstavby vzdělávacího centra ve Světa(k)raji

Aby se neřeklo 🙂

200,- Kč

příspěvek

Je pravda, že něco je lepší než nic, a to rozhodně platí i v tomto případě. Vděční jsme i za tento maličký příspěvek, přátelé. To však nechť vám postačí. 

Ručně psaný dík za trošku do mlýna
(která se počítá!)
1000,- Kč

příspěvek

Uvědomujeme si samozřejmě, že ne každý má možnost věnovat nám kus sebe a velký dar dát. Proto vzniká tato možnost přispět svou troškou do mlýna, které si vážíme také tak! 

Odměnou nechť Vám je dobrý pocit z dobrého skutku, za který vám samozřejmě také osobně poděkujeme a vděčnost vyjádříme! 

Tento emotivní dík vám zašleme v ručně psaném dopisu poštou až k vašim milostivým nohám a rukám. 

Kniha Mít čas žít a
tričko s nápisem Mám čas žít
2 500,- Kč

příspěvek

V roce 2023 vyšla Dominice spisovatelská prvotina Mít čas žít, průvodce pro bytosti lapené ve spárech nedostatku času a energie.

Tu vám vlastnoručně podepíše a připojí také osobní věnování. Aby toho nebylo málo, přibalíme vám k odměně tričko s nápisem Mám čas žít. 

Takto se milostivě odvděčíme za vaši laskavou podporu našeho nového projektu.

10 online lekcí anglické konverzace v naší jazykovce se srdcem jako dík za podporu
5000,- Kč

kurz angličtiny

Chápeme, že ne každému se chce přispívat jen tak. Někdo prostě chce něco za něco. Proto jsme pro vás přichystali i pár materiálních odměn, jako je například tato. 

Vyberete-li si tuto formu podpory, máte u nás deset báječných lekcí anglické konverzace v Perfect World, jazykovce se srdcem. Tyto lekce jsou vhodné pro kohokoliv, kdo se anglicky již alespoň částečně domluví a má zájem stát se plynulejším a dokonalejším. 

Na předání této odměny se domluvíme e-mailem. 

Společná vyjížďka / procházka s koňmi a Vámi / Vaší rodinou
10 000,- Kč

příspěvek

Když nás podpoříte, my Vás vyvezeme! Nebo si spolu třeba jen vyjdeme. Zkrátka koně připravíme a společný čas s nimi si užijeme. 

Na Vás/ Vaší rodinu se těšíme a za dar s láskou děkujeme! 

Pro tento zážitek dorazte k nám do Světa(k)raje kdykoli v průběhu léta/podzimu roku 2024. Stačí nám napsat, jestli budem doma. 🙂

Společný oběd u Pašků

50 000,- Kč

příspěvek

Zvolíte-li tento dar, sejdeme se všichni u jednoho stolu, atmosféru vytvoříme a spolu poklábosíme. Pro vás s láskou uvaříme, společně pak čas strávíme. 

Srdečně Vás zveme do naší chaloupky na vynikající obědové menu a upřímnou a lidskou společnost v podobě našeho manželského páru. 

Sejdeme se u nás na farmě Světa(k)raj, jen nám, prosíme, předem dejte vědět, na kdy že se to zvete. 🙂

Volná all-inclusive vstupenka na tři libovolné budoucí akce ve Stodole
70 000,- Kč

příspěvek

Dáš-li tento dar, jsi u nás vždy vítán. All-inclusive vstupem Tě zahrneme a trošku Tě rozmazlíme – ze tří libovolných akcí si budeš moci vybrat tu svou a bez jakéhokoli dalšího zařizování dorazit. 

Těšit se můžeš na seberozvojové přednášky a tréninky od těch nejlepších lídrů a koučů, co znáš. Na cizojazyčné akce, cestopisná vyprávění a praktická soustředění zaměřená na různorodé dovednosti. 

Vybírat rozhodně budeš mít z čeho!

Voucher na tyto tři volné akce Ti doručíme e-mailem.

Roční reklama a propagace Vaší firmy / spolku na webu www.svetakraj.com
150 000,- Kč

příspěvek

Co můžeme, pro Vás uděláme. S odměnou v podobě reklamy na našich webových stránkách za tento Váš dar přispěcháme. 

Rok Vaši firmy či spolek u nás propagovat budeme a za Vás si stoupneme. Nechť se spojíme a velkou věc vytvoříme! 

Veškeré podrobnosti naší marketingové spolupráce domluvíme e-mailem.

Jmenovité poděkování za finanční dar na nástěnné plaketě ve Stodole
1 000 000,- Kč

příspěvek

Darováním tohoto daru nechť se navždy zapíšete do historie Stodoly, tohoto jedinečného vzdělávacího místa s přesahem do budoucích generací. 

Vaše jméno bude mít své čestné místo na nástěnné plaketě, která bude se Stodolou jedním tělem a jednou duší. 

Hluboký dík Vám bude vytesán do kamene. 

Ohledně podrobností spojených s touto odměnou se s vámi spojíme e-mailem.

Pojmenování Stodoly jménem dárce

5 000 000,- Kč

příspěvek

Dáš-li tento štědrý dar, nechť Stodola Tvé jméno navždy nese a slávu Ti přinese. 

Jménem Tvým Stodolu nazveme a na štít tento název vyvěsíme. 

Navždy vděční Ti budeme a to nejenom my, ale i všichni ostatní, kteří toto jedinečné místo navštíví!

Veškeré podrobnosti a Tvůj případný požadavek na jméno Stodoly probereme e-mailem, telefonicky a nejideálněji také osobně.

Vytvořeno s láskou a vděčností ve Světa(k)raji
©Perfect World s.r.o.
Rok 2023


Ostatní projekty Perfect World s.r.o.